An overview of multidimensional liquid phase separations in food analysis (2016)
Source: Electrophoseris. Unidade: IQSC
Assunto: CROMATOGRAFIA LÍQUIDA
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FRANCO, Maraíssa Silva et al. An overview of multidimensional liquid phase separations in food analysis. Electrophoseris, v. 37, p. 1768-1783, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/elps.201600028. Acesso em: 09 maio 2024.APA
Franco, M. S., Padovan, R. N., Fumes, B. H., & Lanças, F. M. (2016). An overview of multidimensional liquid phase separations in food analysis. Electrophoseris, 37, 1768-1783. doi:10.1002/elps.201600028NLM
Franco MS, Padovan RN, Fumes BH, Lanças FM. An overview of multidimensional liquid phase separations in food analysis [Internet]. Electrophoseris. 2016 ; 37 1768-1783.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.1002/elps.201600028Vancouver
Franco MS, Padovan RN, Fumes BH, Lanças FM. An overview of multidimensional liquid phase separations in food analysis [Internet]. Electrophoseris. 2016 ; 37 1768-1783.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.1002/elps.201600028